Aigües del Prat, en la seva voluntat de millorar el servei que proporciona als abonats, i amb el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, realitza les obres de renovació i millora hidràulica de les canonades de la xarxa d'aigua potable.

Aigües del Prat, executa l'obra de "Rehabilitació del pou municipal de captació d'aigua número 8" situat a l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) del sagnier, al Prat de Llobregat. L'obra està finançada per l'Ajuntament del Prat de Llobregat i l'Agència Catalana de l'Aigua.

                              

 

A partir del dia 3 de juny de 2019, s'inicien les obres de renovació i millora hidràulica de les canonades de la xarxa d'aigua potable dels carrers indicats en el plànol adjunt.

Està previst que les obres finalitzin el 3 de desembre de 2019, i no afectaran a la totalitat dels carrers durant tot el període, sinó que es desenvoluparan per fases.

Durant aquest període no es podrà estacionar en el tram afectat per l'obra. No obstant això, s'habilitaran zones de circulació de vianants.

Disculpin les molèsties que aquestes actuacions puguin ocasionar.